Sunday, Jul 5, 2020
HomePosts Tagged "притчји грип"

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) од вчера почна со мониторинг на птичји грип преку земање крв од домашна живина и диви птици што е пракса секоја година. По последниот случај на појава на болеста во февруари 2017, во Македонија досега не е регистриран нов случај

Read More