Friday, Aug 7, 2020
HomePosts Tagged "припреми"

На 12 јуни комбиниран состав, од седум млади македонски кошаркари  и четири aмерикански играчи, потенцијални кандидати за добивање на македонски пасош, патува на кошаркарски турнир во НР Кина, како дел од соработката меѓу кошаркарските федерации на двете земји. На турнирот, кој ќе трае до 24

Read More

Властите во Босна и Херцеговин се подготвува план за можен наплив од мигранти, во случај Унгарија да ги затвори своите граници и да ги поведе кон Западна Европа, соопшти министерот за безбедност Драган Мектиќ. Да се предвиди бројката на мигранти кои можат да тргнат кон земјата

Read More