Thursday, Aug 13, 2020
HomePosts Tagged "Препукувања"

Болеста „Јазлеста коса“ се уште се шири и го коси добиточниот фонд во Македонија предизивкувајќи штети за месната и млечната индустрија, велат од опозициската СДСМ од каде бараат државата веднаш да почне со исплата на штетите за оние сточари на кои им се одземени и

Read More

Препукувањата на релација ДПМНЕ- СДСМ во Министерството за труд и социјала не престануваат. Овојпат во форма на соопштение од Кабинетот на дополнителниот заменик-министер, Диме Спасов, испратија демант на прес-конференцијата на Ременски и побараа од неа јавно да каже, колку предмети успеала да ги разреши за

Read More