Friday, Aug 7, 2020
HomePosts Tagged "правни грешки"

Поради правните грешки во поднесената иницијатива со која се бара пролонгирање на породилното отсуство, таа не помина во Собрание, пишува „Фактор“. Законодавно-правната комисија во Собранието иницијативата им ја враќа на подносителите да ја доработат бидејќи се направени пропусти и истата е неуредна. Речиси сите партии во Парламентот

Read More