Wednesday, Aug 12, 2020
HomePosts Tagged "потребен одмор"

Новак Ѓоковиќ потврди дека нема да учествува во второто издание на егзибициониот серијал  IPTL (International Premier Tennis League). ,,Играњето на првиот  IPTL беше одлично искуство за мене и со голема желба сакав да заиграм на овој турнир повторно, посебно во Сингапур. Сепак, позади мене е долга

Read More