Sunday, May 24, 2020
HomePosts Tagged "полжави"

Спектакл пропратен со музички изведби, дегустација на специјалитети со полжави, многу дружење и забава - ова е агендата за овогодинешното Светско првенство во трки со полжави кое ќе се одржи на 21 јули во пивницата „Bras Vu“ во Лиеж, Белгија. Белгиските медиуми објавија дека учеството го потврдиле

Read More