Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "полнач"

Дали навистина може да се расипе батеријата ако телефонот го полните цела вечер додека спиете? Експертите не се согласуваат со теоријата дека батеријата може да се преполни. „Дури ниту и да го ставите својот iPhone кога батеријата има капацитет 90%, тоа нема да ја оштети. Едноставно

Read More

Ј.П. Паркинзи на општина Центар во текот на 2016 година ќе им овозможи низа поволности на сопствениците на хибридни возила во македонската метропола. Оние лица што имаат електрично или хибридно возило ќе можат бесплатно да се паркираат на сите отворени јавни паркиралишта со кои стопанисува

Read More

И невозможното полека, но сигурно станува возможно. Новата колекција на Joe's Jeans освен што на понежната половина им нуди фармерки кои освен што се удобни и стилски, можат да ја наполнат батеријата на вашиот телефон. Тајната се крие во задниот џеб, односно во линијата кај ременот

Read More

Во катната гаража „Македонска фаланга“ во Скопје ќе може бесплатно да ги полните електричните автомобили. Овој додаток е наменет и за било кое возило кое работи на електричен мотор, вклучувајќи ги и велосипедите. Промоцијата ја направи Коце Трајановски, градоначалникот на град Скопје, кој ја имаше

Read More