Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "Политички игри"

Во државата на поделби веќе подолго време граѓаните и општеството страдаат од т.н „политички бомбардирања.“ Сè започна гласно и експлозивно со објавата на првата т.н „Бомба“ од страна на лидерот на опозициската СДСМ, Зоран Заев. Се чини дека по првото „детонирање“, од 9-ти Февруари изминатата година,

Read More