Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "планети"

Погледнете го ова видео од изработката на ремек делото на Stefan Acanski Skech кое тој го нарекува Clash of the planets. Stefan Acanski е извонреден уметник кој најчесто своите ремек дела ги изработува со спреј, неговиот instagram профил може да го посетите тука.

Read More

“Ѕвездена ноќ” една од најпознатите слики на Ван Гог крие своја мистерија што е карактеристично за речиси сите славни уметници од периодот на ренесансата на кои се угледувал сликарот. Истражувањето на физичарот Вернер Хајзенберг можеби конечно го дава одговорот за кодот на Ван Гог. „Ѕвездена ноќ“ е насликана

Read More

 Овен Денес е добар ден да размислите што ви недостасува во работата за да бидете посреќни. Имајте на ум дека сте повеќе почитувани отколку што мислите. Во љубовта сконцентрирајте се на она што го барате, не што ви се нуди. Бик Потребата за прогрес може да ве донесе

Read More

ОВЕН За разлика од вчерашниот ден, денешниот ќе биде порелаксиран и без поголеми потреси. Доколку сте невработени, ќе добиете неколку шанси и вие ќе треба да процените што е најдобро за вас. Финансиите почнуваат да се подобруваат. Внимавајте на трошоците. Ако сте сами, постои една личност

Read More

Научниците од Институтот за астрофизика од Смитсонијан имаат нова теорија за тоа каде и како треба да ги бараме вонземнските цивилизации. Според нив досега само напразно следиме фрекфенции и сигнали од вселената, наместо да се насочиме кон густите ѕвездени системи кои се наоѓаат на работ

Read More