Sunday, Feb 23, 2020
HomePosts Tagged "пиво фест"

Прилеп ги отвоара вратите. Вечерва започнува 13 то издане на најголемиот фестивал на скарата и пивото кој ќе трае до 19 јули. Познати македонски и балкански музички sвезди ќе продефилираат на сцената. Фестивалот ќе о отворат групите Слаткаристика и Љубојна. Во склоп на првата фестивалска

Read More