Monday, Jun 29, 2020
HomePosts Tagged "Пешевски"

Новинари, колумнисти, активисти и студенти денеска на получасовен мирен собир пред Владата изразија револт од вчерашниот физички напад на вицепремиерот Владимир Пешевски кон уредникот на порталот Мактел, Саше Ивановски поради поставено прашање на јавен простор. Членовите на Новинарскиот пленум, велат дека за физичкиот напад поради поставено

Read More