Sunday, Sep 20, 2020
HomePosts Tagged "Павел Мамаев"

Британскиот таблоид “Sun“ објави вест, дека хакери дошле до голи слики од жената на фудбалерот Павел Мамаев кој настапува за Краснодар. Профилот на Алана Мамаева е хакиран уште во јануари, а луѓето кои ги украле сликите наводно ја уценуваат уште од тогаш, дека ќе ги објават

Read More