Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "патриотски грабеж"

Прашањето денес не е дали во Македонија е роден оној што може да го реши проблемот со името. Прашањето е дали постои стамен маж кој бескомпромисно и храбро ќе ја растури корумпираната политичка бизнис-олигархија Насловот на оваа колумна е плагијат од серијалот на емисијата „Инсајдер“ на

Read More