Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "оставена"

Вчеравечер во околу 20 часот при акција од страна на хрватската полиција е блокиран сообраќајот во близина на француската амбасада во Загреб. Причина за ваквиот чин е дојавата од непознато лице за оставена женска чанта на една од капиите на амбасадата, јавуваат хрватските медиуми. По утврдената

Read More