Saturday, Sep 26, 2020
HomePosts Tagged "општество"

Сопартијците и гостите на 22 Конгрес на СДСМ му упатија конкретна порака на Заев, кој е единствениот кандидат за претседател на партијата и мандатар за состав на новата Влада. Биди државник, а не политичар - му порачаа тие во своите обраќања, бидејќи според нив, само

Read More

„Граѓанска дебата за слободно општество и социјална правда” ќе се одржи во вторник 16.02 во хотел Холидеј Ин, со почеток во 10:30. Целта на оваа граѓанска дебата според организаторите е да се зајакне комуникацијата и размената на идеи и ставови меѓу факторите во граѓанското општество,

Read More