Tuesday, Jun 2, 2020
HomePosts Tagged "опасно"

Сергеј Девљашов со своите луди егзибиции го доби епитетот Рускиот Спајдермен и со најновиот скок од кран на висина од стотина метри повторно го привлече вниманието на светската јавност. Девљашов скокна од кранот само со кратко еластично јаже кое му помогна да се ниша од

Read More

Без разлика дали планирате банџи скок од некој облакодер или пак скуба низ подводни пештери, љубителите на екстремните и адреналински спортови се спремни да го „истенчат“ својот новчаник. Ова се дел од тие спортови кои помалку или повеќе ќе ви го олеснат новчаникот. Банџи џампинг од

Read More

Диви трки на улиците не се случуваат само во американските филмови. Порталот ЗаСе.мк постави видео од една таква трка, снимено во Македонија. Се чини во последно време, се повеќе млади наоѓаат забава во лудувањето низ градските улици. Дел од нив се фалат и на социјалните

Read More

Во Русија од почетокот на годината досега има 10 смртни случаи на луѓе кои сакале да направат атрактивни селфи фотки, а уште стотина се повредиле, по што владата реши да започне јавна кампања со која ќе ја укаже опасноста од ризикување на својот живот за

Read More