Friday, Jan 15, 2021
HomePosts Tagged "ОЈО" (Page 8)

Основното јавно обвинителство Охрид денеска до локалниот Основен суд поднел обвинение против српски државјнин кој се товари за убиството на 27-годишен охриѓанец кое се случи на 1 јануари, оваа година. -Со поднесеното обвинение тој се товари дека на 01.01.2016 година, пред кафе-бар во Охрид, со употреба

Read More

Активистот Мариглен Демири кој е член на новоформираната партија Левица денес по краткиот информативен разговор за учество во толпа на протестите е пуштен без никакви превентивни мерки од страна на Основното јавно обвинителство.

Read More