Monday, Jun 1, 2020
HomePosts Tagged "одговорна влас"

СДСМ на Конгресот ја донесе предизборната програма со која ќе настапи во април на предвремените парламентарни избори и ја темели на пет столбови со заложби за одговорна власт, функционирање на сите механизми на контрола, враќање на средната класа како главна економска опредлба, реформа на јавната

Read More