Tuesday, Feb 25, 2020
HomePosts Tagged "одделенија"

Вработување во овој период на техничка Влада не може да се одобри. Впрочем, самата министерка за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска нагласи дека не може да се објавуваат огласи за редовни вработувања на неопределно време, се додека не се формира нова Влада. Поради

Read More