Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "новинарки"

Министер остана без фотељата поради непристоен сексистички коментар. Српскиот премиер, Александар Вучиќ денеска изјави дека министерот за одбрана Братислав Гашиќ по коментарот упатен до новинарка на телевизијата Б92 не може повеќе да остане министер. – Секогаш бев против хајки и секогаш го поставував својот грб и

Read More