Wednesday, Jul 1, 2020
HomePosts Tagged "нов видео запис"

Американската пејачка Лејди Гага го претстави својот нов спот за песната "The Cure", со која дебитираше во април на “Coachella“ фестивалот, шест месеци по албумот "Joanne". Во овој музички спот Лејди Гага седи во сатенска соба, камерата лебди околу што прави да се чувствувате како се

Read More