Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "нокти"

На социјалните мрежи се појави видео од повозрасен човек кој без никакви пречки ги сече ноктите на нозете во полн автобус на ЈСП. Во градскиот превоз може да се сретнат многу бизарни навики на граѓаните, но некои работи ги преминуваат сите граници на кутлурното однесување.

Read More