Friday, May 29, 2020
HomePosts Tagged "Нокаут"

Играч од француската рагби лига се соочува со доживотна суспензија откако го нокаутираше судијата, бидејќи му додели жолт картон.   This makes @gazhock12 look like a saint! Wonder what grade the RFL would give this one @drmarwanK the alphabet probably not long enough!👊😩 pic.twitter.com/4Fj61nAmf2 — Derek john beaumont

Read More

Во организација на Горила Продукција, македонскиот бенд Нокаут ќе одржи концерт на крајот од овој месец, односно 30. јули на Kadmo Beach & Club во Охрид. Картите се пуштени во претпродажба по промотивна цена од 200 денари и истите можат да се набават во Кадмо Бар и

Read More