Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "НЛО"

Низ социјалните мрежи викендов се прошири спектакуларно видео снимено на аеродромот во американскиот град Мајами. За појавата што се гледа на видеото веднаш почнаа шпекулации дека се работи за „неидентидикуван летечки објект“ (НЛО). Видеото предизвика голема дебата на социјалните мрежи околу постоењето живот на други

Read More

Јато НЛО беше фатено на камера во крајбрежниот град Осака. Снимката, која се наоѓа на Јапонски канал на Јутуб е прегладана 30000 пати. Летачки објекти во форма на цилиндар биле видени над Јапонското небо, покриени од силна бела светлина. Некои извештаи тврдат дека истите летала биле видени

Read More

Дали сме сами? Не спрема тие што го слават светскиот НЛО ден. Секоја година на 2ри јули, НЛО ентузијастите го слават можното постоење на живот надвор од нашата планета. Нуренберг, Германија, Април 1561 Сведоците опишуваат крстови, големи плочи и други чудни објекти во небото како војуваат едни

Read More