Sunday, Apr 5, 2020
HomePosts Tagged "Нирбургринг"

Македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе по двете возбудливи трки во ЕТЦЦ шампионатот, на патеката во Монца и на патеката Хунгароринг, денес ќе има нова шанса за докажување и тоа на култната патека Нирбургринг во Германија каде имаше солидни квалификации. Стефановски квалификациите во Нирбургринг ги заврши на

Read More