Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "Невзат Бејта"

Кандидатот за градоначалник на Гостивар од редовите на ДУИ, Невзат Бејта, по завршувањето на вториот круг од локалните избори најави дека се повлекува од политиката на неопределено време и уште еднаш му ја честита победата на неговиот противкандидат Арбен Таравари. „Јас сум демократ и ја почитувам

Read More

Актуелниот градоначалник општина Гостивар и кандидат за уште еден мандат од редовите на ДУИ, Невзат Бејта, очекува победа во првиот круг. Бејта е убеден дека ја има поддршката на мнозинството граѓани. Тој изјави дека ќе ги респектира неговите конкуренти, но, како што рече, нема да се

Read More