Saturday, Jun 27, 2020
HomePosts Tagged "неправда"

Минатава недела се чистеше бојата од Министерството за правда, кое во последниве години беше нарекувано и министерство за неправда. Токму судската власт беше мета на критики на граѓанските активисти кои во текот на Шарената револуција ја обоија зградата на министерството за правда. Паралелниот обвинителски систем,

Read More

Познатиот американски актер Стивен Сегал вчера пристигна во Белград во улога на амбасадор на фондацјата „Уметност, слобода, сила“. Вчера белградскиот градоначалник, Синиша Мали со кој разговарал за можна соработка во различни области, а денеска остави средби со претседателот, Томислав Николиќ и премиерот Александар Вучиќ. Разговарале за

Read More