Friday, Sep 25, 2020
HomePosts Tagged "Нема"

Таткото на градот или како што во поново време го нарекуваат очувот на градот, Коце Трајановски повторно избегна да одговори на новинарското прашање за тоа дали го разрешил директорот на ЈП Водовод со непризнаена диплома, Александар Атанасов. Градоначалникот на Град Скопје на прес конференција на

Read More

Неизвесни се платите на вработените во образованието, јавниот превоз ќе сопре, противпожарната исто, градежни дозволи нема да може да се издаваат а ниту да се вршат венчавки. ЗЕЛС предупредува дека ако не се продолжи мандатот на градоначалниците и советниците после 15 мај ќе ја блокираат

Read More

Денеска во Велес нема да има организиран пречек на Новата година на отворено во градот. Имено, Градоначалникот Чадиев изјави дека имало слаб интерес, а цените за изведувачите биле високи, па поради тоа според Чадиев не се исплаќа да се ангажира озвучување и пејачи за пречек. Велешките локали

Read More