Friday, Jun 5, 2020
HomePosts Tagged "национален уметни"

Владата на вчерашната 16. седница ги прифатила оставките на директорот на Дирекцијата на технолошки индустриски развојни зони, Виктор Мизо, како и на Цветко Грозданов, генералниот директор на АД за стопанисување со станбен и деловен простор, информираше владината прес-служба. Разрешени се и Муедин Кахвеџи, директор на Педагошка

Read More