Friday, Jul 3, 2020
HomePosts Tagged "Наташа Малинкова"

Наташа Малинкова која пред неколку дена ја препеа Евровизиската песна на Јана и остави голем впечаток дека конечно ќе ја видиме со нешто ново. Таа денес на својот Инстаграм профил се пофали на своите фанови со препотена слика од теретена каде што таа самата вежба

Read More

Наташа Малинкова која важи за еден од подобрите женски вокали во Македонија ја преработи во акустична верзија евровизиската песна на Јана Бурческа. Песна “Dance Alone“ која во европските обложувалнице е помеѓу топ 10 песни на овогодинешната Евровизија, која сеуште не се знае дали ке се

Read More