Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "Нашиот клас"

Денес продолжува Охридско лето со уште една атрактивна содржина за сите љубители на уметноста. Гледачите ќе може да ја погледнат претставата „Нашиот клас" од Тадеуш Слобоѓањек, во режија на Ханан Снир, а во изведба на театарот „Камери" и националниот театар „Хабима" од Тел Авив. Претставата е

Read More