Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Највлијателната личност"

Деми Ловато, популарната американска поп пејачка, фотографирана е во доста непријатно издание. Ѕвездата беше гостин на забавата на која магазинот “Тајм“ кој ја прогласи за една од 100-те "Највлијателни личности“ на светот. Деми очигледно на прославата малку претерала со алкохолот, па на излегувањето папарацо фотограферија ја фатија

Read More