Sunday, Mar 22, 2020
HomePosts Tagged "на"

Со улогата и статусот на Меланија Трамп се повеќе се занимава јавноста и се разбудуваат многу сомнежи, тоа е најновата теза на графолог Од тоа да биде жена трофеј, злоупотребена од партнерот и тоа дека таа е само фикус на нејзиниот сопруг, до фактот дека Мелани

Read More

Претпоставуваме дека сте слушнале за Google Keep, особено корисната екстензија која ви дозволува брзо и едноставно да сочувате линкови, слики, цитати од сајтови на кои наидувате. Иако нема никакво сомневање во функционалноста на Google Keep, но што доколку би сакале поелегантна алтернатива, пософистициран начин за

Read More

Сообраќајот на државните патишта во Македонија се одвива без забрани, по претежно суви коловози, информира АМСМ. Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на патните правци во Пелагониската котлина и Дебар, патните правци Штип – Велес – Скопје од 50 – 80 метри,

Read More

Иако првично во дипломатските кругови објавувањето на извештајот се најавуваше за денеска (5-ти Ноември), сепак годишните извештаи за напредок кој ги објавува Европската комисија ќе го дочекаат светлото на денот следниот вторник (10-ти Ноевмри). Досега, според праксата од минатите пет години, неформалната влада на ЕУ требаше

Read More