Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "молив"

Miles Johnston почнал да црта кога имал само тринаесет години, неговата неисполнета желба била да навлезе во водите на филмската индустрија и развојот на видео игри, но како што поминува времето Miles се повеќе се вљубувал во цртањето па денеска тој се обидува да се пронајде

Read More