Friday, Feb 21, 2020
HomePosts Tagged "МК2025"

Создадени се услови групата МК 2025 конкретно да се се вклучи во економскиот развој на Македонија, било констатирано на средбата во Њујорк меѓу премиерот Зоран Заев, министерот за надворешни работи Никола Димитров и министерот задолжен за дијаспра, Едмонд Адеми со претседателот на групата МК 2025,

Read More