Monday, May 18, 2020
HomePosts Tagged "мјузикл"

Актерот Игор Џамбазов кој е еден од предводници на новиот македонски мјузикл „Тајно Моја“ во чест на музичката легенда Тоше Проески по чија музика е и инспиран вели дека би бил уверен дека неговото наследство продолжува. - Овој мјузикл има повеќе пораки, но буквално сите тие

Read More