Monday, Nov 30, 2020
HomePosts Tagged "мистериозни"

Геоглифите се омилена мистерија на научниците. Руските уфолози се собраа во градот Толјати поради овој феномен. Имено, геоглиф се појави на поле засеано со леќа, вторпат во последните десет години, пренесуваат руските медиуми. Интересно е што првиот пат во истата област овој необичен феномен се случил

Read More