Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "минус"

Почнувајќи од понеделник не очекуваат повисоки температури за разлика од премногу студениот викенд зад нас кога имавме силен студ. Денес на повисоките места низ Македонија температурите ќе држат просек до -10 степени, а во котлините од -3 до 1 степен над нулата. Во Скопје не очекува

Read More

Граѓаните сѐ повеќе посегнуваат по минусот на картичките како наједноставен но и еден од најскапите начини на финансирање. Тоа го покажува фактот што минусното салдо на тековните сметки создадено со пречекорување на платата во првата половина од годината достигна рекордни 96,2 милиони евра, сума која

Read More