Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "минијатура"

David Kawai прави минијатурно оригами со димензизии од само 5 милиметри. David почнал да се занимава со оригами пред околу 3 години, тој постојано виткал хартија и правел различни форми и со тек на времето тие станувале помали и помали. Тој на својата сопруга и

Read More

Vatsal Kataria е талентиран уметник кој користејќи секојдневни материјали ги „оживува“ местата од своите сонови. Vatsal бил фасциниран од местата кој ги сонува навечер па се одлучил да креира минијатурни верзии од нив и да ги сподели со светот. Неговиот instagram профил може да го посетите

Read More