Sunday, Apr 5, 2020
HomePosts Tagged "методи"

Иако мислиме дека маслото со УВ фактор ќе не заштити од изгорениците, сепак понекогаш се случува да сме изложени на најтоплото време и да ни се случи токму тоа. Изгорениците од сончевите зраци се чести во летниот период, без оглед колку и какви мерки преземаме.

Read More

Раскинувањето на љубовна врска навистина може да биде болно искуство со кое не можете да се cправите лесно. За многу девојки и момчиња потребно е многу време за да продолжат понатаму и да  се бидат среќни. Неправилните начини на справување со таа состојба можат само да ја

Read More