Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "Мега Лекс"

Искусниот Македонски центар Предраг Самарџиски ќе настапи и следната сезона за Мега, тој го продолжи својот договор на уште една година со српскиот тим. 31-годишниот центар во Мега се врати кон крајот на јануари оваа година. Поради повредата на коленото го пропушти поголемиот дел од

Read More