Monday, Sep 25, 2023
HomePosts Tagged "Мастеркард"

Наскоро ќе можете да уживате во благодетите кои ги нудат selfie фотографиите во една поинаква свера. На крајот од оваа година „Мастеркард” ќе започне со тестирање на нова технологија на препознавање на лицето како средство за идентификација на личноста која извршила купување. Овој тип на услуга ќе

Read More