Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Масин"

За сите љубители на уметноста  во нејзината сестрана и креативна смисла вечерва во Куќата на Уранија во Охрид вечерва ќе биде отворена изложбата „Од кујната на Масин“ На изложбата ќе бидат претставени 30-тина керамички чинии кои сликарот Мирослав Масин ги изработувал сам, во кичевското село Вранешница,

Read More