Wednesday, Sep 16, 2020
HomePosts Tagged "Маша"

Откриени кинески кукли со отровни материи. Во популарните кукли од цртаниот филм „Маша и медо“, санитарните инспектори од Црна Гора пронашле недозволена количина фталат, кој предизвикува неплодност и може да го загрози здравјето на децата. Куклите Маша се повлечени од црногорскиот пазар бидејќи за време

Read More