Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "Марија Шарапова"

Руската тенисерка, Марија Шарапова изјави јавно дека нема да се натпреварува на турнирите на трева оваа сезона, поради мускулна повреда со која се здобила минатиот месец на турнирот во Рим. Шарапова која се врати на терените по 15-месечната суспензија поради користење на недозволени супстанци, мелдониум, требаше

Read More