Tuesday, Sep 22, 2020
HomePosts Tagged "маричиќ"

Министерот за правда Бојан Маричиќ денеска одржа прес-конференција по повод добиеното МАНДАТНО ПИСМО од страна на премиерот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев. Правдата, заедно со економијата и евроинтеграциите, се врвни приоритети на Владата во овој втор мандат. Мандатната мисија ги содржи одговорностите и реформските активности

Read More