Friday, Jan 22, 2021
HomePosts Tagged "MAKEDON’T"

Излегувањето на Британија од Европската унија популарно се нарекува Брегзит. Откако Брегзит навистина се случи, другите земји членки почнаа да смислуваат имиња за домашниот референдум, доколку се случи. Како би звучело тоа за дел од европските земји? Австрија ла виста

Read More