Friday, Feb 26, 2021
HomePosts Tagged "македонска репрезентација"

Македонската репрезентација во боречки спортови и вештини се врати од Светското првенство кое се одржуваше во Германија со 27 освоени медали. Репрезентацијата беше составена од членови на Академијата за боречки вештини „За нед до“ од Битола. Македонските репрезентативци, во конкуренција од над 1000 натпреварувачи од 65

Read More