Wednesday, Aug 12, 2020
HomePosts Tagged "Љупчо Зиков"

Љупчо Зиков, познатиот новинар и сопственик на неделникот „Капитал“ кој пред неколку дена беше именуван за директор за финансии на МЕПСО, преку својот Фејсбук профил информираше дека поради притисок и негативни коментари се откажал од новата функција. „До сите душегрижници и лоши луѓе кои деновиве ревносно,

Read More