Thursday, Jul 2, 2020
HomePosts Tagged "Лука Шулич"

Лука Шулич, член на музичкиот состав “2cellos“ наскоро ќе се ожени пренесуваат хрватските медиуми, и изјавија дека кум ќе биде британски музичар Елтон Џон. Лука е во врска со Тамара Загорански од Словенија. Тамара за “Dnevnik.hr“ потврди дека таа и Лука се свршиле и планираат свадба.

Read More